Leonardo este un brand 100% romanesc, lansat pe piata de incaltaminte in anul 1994, in prezent cu un numar de 50 magazine in toata tara. Firma este in continua extindere astfel incat in fiecare din orasele importante ale Romaniei sa fie cel putin un magazin Leonardo. Din acest punct de vedere Leonardo este printre putinele societati comerciale care acorda o atentie deosebita tuturor potentialilor clienti din Romania, prin acoperirea in intregime a cererii indiferent din care anume zona a tarii noastre provine.

Leonardo prin oferta completa de marfa pentru toate varstele, comercializeaza pantofi de calitate superioara la preturi foarte accesibile si daca pentru incaltamintea din piele naturala avem marcile renumite precum Patrizia Rigotti si Prima Donna la femei si Pablo Castillia sau Best Walk la barbati, la capitolul moda marcile Afrodita sau Amanda la femei precum si Casanova sau Fernando la barbati, ofera cele mai noi creatii in domeniul fashion clientilor nostrii. Pentru copii, marcile Fun Girls si Pluto, ofera intreaga gama de incaltaminte la preturi forte acesibile. Prin aceasta, Leonardo satisface cererile clientilor care s-au obisnuit sa gaseasca intotdeauna in magazinele noastre pantoful de buna calitate la cel mai bun pret de pe piata.

De asemenea, asocierea cu unul din cei mai importanti producatori de piele din Romania-Casa Pielii, a adus un plus de vanzare prin atragerea acelui segment de clientela care cauta un produs de piele de calitate la un pret foarte bun.