Retur

Produsele comercializate de LEONARDO sunt supuse unor verificari riguroase inainte de a fi trimise catre client. Se elimina astfel posibilitatea de livrare a unor produse necorespunzatoare.

Toate produsele comercializate pe Site, beneficiază de condiţii de garantare conform legilor in vigoare. Certificatele de garanţie sunt emise de Leonardo Shoes Market SA si se ataşează facturii aferente vânzării.

Garanţia se acordă conform prevederilor Legii 449/2003 precum şi a celorlalte acte normative incidente în materie. Termenul de garanţie este de 30 de zile calendaristice şi decurge de la data emiterii facturii. Clientului i se garantează că în cazul defectării în conditii normale de utilizare, pe durata perioadei de garanţie, produsul va fi reparat gratuit, la punctul de lucru al Leonardo Shoes Market SA din Oradea, strada Johann Strauss numărul 12. Următoarele situaţii duc la scoaterea produselor din garanţie: intervenţii sau reparaţii executate de persoane neautorizate; nerespectarea de către cumparator a condiţiilor de manipulare, transport, păstrare, exploatare şi întreţinere prevăzute în documentaţia ce însoţeşte produsul sau în condiţii ce contravin standardelor tehnice din România.

În cazul efectuării unei reclamaţii în perioada de garanţie, cumpărătorul are obligaţia de a prezenta factura fiscală, în original, eliberate la data cumpărării produsului.

Produsele comercializate pe Site, sunt produse noi. Ele se comercializează pe bază de factură fiscală, legea aplicabilă vânzării fiind legea romană, în vigoare.

Firma LEONARDO Shoes Market SA depune toate eforturile pentru a vă prezenta cât mai fidel culorile produselor prezentate pe website sau în catalog. Vă atragem atenţia asupra faptului că nuanţa culorii pe care o vizualizaţi dumneavoastră depinde de specificaţiile tehnice ale monitorului utilizat sau ale produselor şi echipamentelor folosite la tipar. Ca atare LEONARDO SHOES MARKET SA nu poate fi trasă la răspundere în niciun fel pentru eventualele diferenţe de culoare, între cea de pe monitorul sau catalogul dumneavoastră şi cea a produsului în sine.

Toate produsele afişate pe site conţin TVA. Facturarea produselor se face exclusiv in RON Produsele sunt oferite în condiţiile respectării prevederilor prezentului contract şi în limita stocului disponibil. Din acest motiv Leonardo Shoes Market SA îşi asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs nu se mai regaseşte în stocul magazinului sau din motive independente de Leonardo Shoes Market SA.

Preţul de achiziţie tipărit pe factură va fi acelaşi cu cel afişat pe site în momentul plasării comenzii. Ne rezervăm dreptul de a schimba preţul produselor fără o notificare prealabilă. Ne asumăm răspunderea că valoarea comenzii nu se va modifica după confirmarea acesteia printr-un telefon de confirmare la numărul specificat de dumneavoastră la înregistrare.

Termen pentru retur

In termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produselor se poate inregistra o cerere de retur. Pentru acesta este suficient sa ne trimiteti un email la adresa conatact@leonardo.com.ro cu subiectul "Retur" si detall despre motivul returului sau sa ne sunati la numarul de telefon de pe site si veti primi instructiuni cu privire la retur pe mail respectiv telefonic. Solicitarile completate dupa expirarea acestui termen nu vor fi luate in considerare. Pentru a expedia coletul este obligatoriu sa printati eticheta de retur si sa contactati in termen de 48 de ore firma de curierat agreata/preferata Fan Courier pentru preluarea acestuia. Daca nu acceptati tariful perceput de Fan Courier, puteti sa apelati la orice firma de curierat in afara de Posta Romana - nu ridicam colete de la Posta -.  Produsul trebuie returnat în aceeasi stare în care a fost livrat  NEPURTAT/NEFOLOSIT.

Cum se restituie banii?

Valoarea produselor returnate va fi restituita in contul DVS bancar prin ordin de plata in termen de 30 zile de la momentul confirmarii receptiei si integritatii acestora de catre operatorii nostri.

Pentru efectuarea transferului bancar trebuie specificate clar urmatoarele: numarul contului IBAN, numele titularului si CNP-ul. (ATENTIE - Contul IBAN trebuie sa apartina persoanei pe numele careia s-a eliberat factura!). Putem realiza transferul si in contul dvs de card.(Nu confundati numarul cardului cu contul IBAN aferent acestuia!)

Daca suma primita in urma returului efectuat nu este corecta va rugam sa va adresati in cel mai scurt timp departamentului de relatii cu clientii. Vom reveni cu un raspuns in maxim 5 zile lucratoare de la inregistrarea sesizarii.

In cazul in care nu ati primit contravaloarea produselor in termen de 15 zile lucratoare de la primirea confirmarii de retur, va stam la dipozitie pentru a va oferi raspusuri vis a vis de statusul acestuia. Inainte de a ne contacta va recomandam:

-sa va logati in contul dvs si sa verificati inca o data daca datele completate de catre dvs pentru efectuarea platii sunt corecte(cont bancar, cnp)
-sa verificati daca exista un comunicat oficial LEONARDO, pe blog sau Facebook, care sa vizeze aceste intarzieri de plata

IMPORTANT: Nu suntem responsabili pentru intarzierile datorate informatiilor de plata incomplete/ incorecte oferite de catre clienti.

Verificare returului

Vom confirma primirea returului dvs prin intermediul unui e-mail care va contine toate produsele receptionate la primirea coletului. De asemenea, puteti verifica statusul returului trimis, in contul dvs, in sectiunea retururi. Daca returul plasat de catre dvs are status "receptionat", acesta a ajuns la sediul LEONARDO si urmeaza sa primiti contravaloarea produselor.

In cazul in care constatati ca exista diferente intre produsele confirmate in emailul pe care l-ati primit de la LEONARDO si produsele trimise efectiv in coletul de retur, va rugam sa ne contactezi in maxim 48 de ore.

Din pacate, reclamatiile ulterioare termenului de 48 de ore de la primirea confirmarii returului, NU VOR FI LUATE IN CONSIDERARE.

Schimbarea unui produs sau o masura cu altul/alta

Din motive operationale, nu putem schimba produse sau masuri. Pentru a primi un alt produs sau o alta masura pentru un anumit articol, trebuie sa plasati o noua comanda.

PRODUSELE RETURNATE NU COMPENSEAZA O COMANDA PLASATA ULTERIOR. CONTRAVALOAREA PRODUSELOR RETURNATE SE VA ACHITA PRIN MODALITATEA ALEASA DE CATRE DVS IN SECTIUNEA RETUR IN TERMENUL SPECIFICAT, IAR NOUA COMANDA VA FI ACHITATA INTEGRAL LA LIVRARE.


Urca Sus